Nieprawda. U mnie nawet po zalogowaniu nie ma.
Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Pewnie klikasz w "o grze" gdzie pokazuje tylko wygrane ile zostało za 1 zł. A trzeba wejść w daną gierkę tak jakbyś miał w nią grać i kliknąć tabela wygranych i pokazuje ile zostało i szansa na wygraną każdego stopnia. Tutaj przykład z nowej gierki.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Panowie nie róbcie ze mnie idioty

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
11 listopada tobie odpowiedziałem. Nigdy nie było problemu z widocznością aktualnych danych, bez nich dane na multipasko nie były by widoczne. Multipasko zaciąga dane z lotto. Jak lotto leży na multipasko wszędzie przy gierkach pokazuje 0. Twój błąd musiałeś źle spojrzeć, teraz wiesz co i jak, więc problem rozwiązany.vansol pisze: ↑30 lis 2022, 21:29Panowie nie róbcie ze mnie idiotywiem gdzie trzeba tego szukać. O dziwo teraz mam te dane, a wcześniej przez kilka tygodni nie było. Poza tym sprawdziłem przed chwilą i wcale nie trzeba być zalogowanym, żeby były widoczne.
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Tak samo z kodami loterii ma ja je na swoim koncie mam od razu na drugi dzień on biedny nie pewnie znowu tylko on. Ciężko czasami się przyznać do błędu i teraz że my z niego idiotę robimy aha i nie jestem Panem.Rocker pisze: ↑30 lis 2022, 22:2411 listopada tobie odpowiedziałem. Nigdy nie było problemu z widocznością aktualnych danych, bez nich dane na multipasko nie były by widoczne. Multipasko zaciąga dane z lotto. Jak lotto leży na multipasko wszędzie przy gierkach pokazuje 0. Twój błąd musiałeś źle spojrzeć, teraz wiesz co i jak, więc problem rozwiązany.
-
- Maniak
- Kontakt:
Ktoś poszalał (albo znowu błąd lotto.pl)

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Świeżak
- Kontakt:
W smoczych udało się dzisiaj za 2 zł trafić 67
także szok i niedowierzanie i od razu wypłacone 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Co jakiś czas widzę jakieś serie wygranych na najwyższych stawkach w Gierkach. Ktoś nieźle co jakiś czas łupie grając po 30/50 zł.newużytkownik pisze: ↑01 gru 2022, 1:30Ktoś poszalał (albo znowu błąd lotto.pl)![]()
obraz_2022-12-01_013023971.png
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To już gra jak w kasynie na automatach, ludzie wydają po kilkanaście, kilkadziesiąt tysięcy... wgrywają ale jakim kosztem?
Od dzisiaj do świąt codziennie jakaś promocja będzie. Fajnie, podoba mi się to. Mam nadzieję tylko, że nie będzie tak jak kiedyś, że dali promocję na Multi Multi powiedzmy na 9 skreśleń przez 3 dni
Takie coś to mamy normalnie. Chcemy codziennie co innego!
Od dzisiaj do świąt codziennie jakaś promocja będzie. Fajnie, podoba mi się to. Mam nadzieję tylko, że nie będzie tak jak kiedyś, że dali promocję na Multi Multi powiedzmy na 9 skreśleń przez 3 dni

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Z promocji pewnie będą robić jednorazową promocję na konkretną gierkę. W tym miesiącu na promke bez limitu dla gierek za 5 zł nie ma co liczyć.