Tam już dawno sprawdziłem.
Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Ja myślałem że ograniczyli się so 3 takich samych a tu widzę że nawet w systemie sprawdzali. Daj znać jak się to zakonczy.
-
- Cyc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Kraków Pachońskiego 8 - brak
Kraków Opolska 37 - kupione 6 sztuk (chyba ostatnie)
Wygrana w sumie 50 zł
Kraków Opolska 37 - kupione 6 sztuk (chyba ostatnie)
Wygrana w sumie 50 zł
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gdańsk, Krupinskiego 21, 8 sztuk znalazla pani pod ladą, bo na pierwszy rzut oka nie było, ale ostatecznie-100 pln
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Słyszałam o celowym zadrapaniu kodu kreskowego tak by się dał odczytać ale żeby literki nawet 

-
- Cyc
- Kontakt:
Cystersów, miałam na swojej liście jeszcze w trakcie wakacji ( wtedy mialam okazję i czas, zeby poszalećz zakupami ŚO). Ten punk to
-
- Świeżak
- Kontakt:
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie tej sytuacji, szkoda słów na takie zachowania... powinna zostać nałożona taka kara na oszusta, żeby więcej nawet nie kusiło...jankiel50 pisze: ↑09 lis 2022, 14:53Mail poszedł. Wskazałem lokalizację, nazwę sieci sklepów, datę i godzinę zakupu, a także numer paczki.
Prawie wymieszały się losy bo nie pomyślałem żeby dać na bok te z tego punktu, ale zapamiętałem charakterystycznie odkryty kod zaczynający się od "00" co w połączeniu z posiadaniem sześciu pustaków na sześć zakupionych zdrapek z tej samej paczki - pozwoliło mi to stwierdzić że to właśnie ta paczka. Będę informował na bieżąco na temat tej sprawy.
Dodano po 5 minutach 58 sekundach:
Z tego co kojarzę, to do lottomatu loguje się konkretny kolektor, więc po pozostałych losach z paczki wygrywających (jak się domyślam pewnie 3x25 i 1x50) będzie się dało ustalić kto dokonał wypłatWierzę także, że diamenty lub wielka krzyżówka też będą nosiły ślady naruszeń, jeśli też odpowiednio długo tam leżą
Dodano po 2 minutach 46 sekundach:
Z tego wszystkiego zapomniałem też wspomnieć o mojej opinii co do aktualizacji mapki która wzbudziła pewne wątpliwości w ostatnich dniach.
Otóż z obserwacji na kilkunastu już punktach mogę stwierdzić, że dostałeś dane odnośnie punktów które posiadają "do 10 sztuk", ponieważ żaden z tych punktów nie miał pełnej paczki, a w znacznej większości tych punktów nigdy wcześniej nie byłem.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie mogę wejść na mapkę chodzi o dostępność jej ,można odświeżyć link,..z góry dziękuję.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
U mnie funkcjonuje dobrze: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF
Próbujesz na telefonie/komputerze? Jaka przeglądarka?
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt: