!!! MULTI MULTI !!!
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: !!! MULTI MULTI !!!
@Nutaharion
Wymoderowano odniesienia do usuniętych postów.
Wymoderowano odniesienia do usuniętych postów.
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2022:06:01 08:53:28Image taken on:01 cze 2022, 6:53Focus length:3.462 mmShutter speed:1/20.00160012801 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:1707Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:RealmeCamera-model:Realme Narzo 30AExposure program:Not definedExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Brawo, pięknie,to jest strzał!!
To teraz jeszcze bardziej wierzę w moje 7/7;)
Apropo to jak u Was?bo u mnie na początek promocji 2x 3/7
To teraz jeszcze bardziej wierzę w moje 7/7;)
Apropo to jak u Was?bo u mnie na początek promocji 2x 3/7
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Apeluję o rozsądek i trochę zastopowanie nazywania kogoś oszustem czy zarzucanie mu czegoś takiego.
@Aret77 , gratulacje i na przyszłość bo ludzie są różni wrzuć cały kupon. Nie musisz sie obawiać ze ktoś ukradnie czy zeskanuje, bo nie ma takiej możliwości.
@Aret77 , gratulacje i na przyszłość bo ludzie są różni wrzuć cały kupon. Nie musisz sie obawiać ze ktoś ukradnie czy zeskanuje, bo nie ma takiej możliwości.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
Gratulacje za 8/8. Na podstawie numeru z kuponu można ustalić kolekturę, w której kupon był puszczony, a nie każdy tego chce jak jest z mniejszej miejscowości itp. Sam z tego co pamiętam zasłaniałem kupony jak jeszcze wysyłałem tradycyjnie.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Świeżak
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za ten komentarz, w punkt.newużytkownik pisze: ↑01 cze 2022, 20:53Gratulacje za 8/8. Na podstawie numeru z kuponu można ustalić kolekturę, w której kupon był puszczony, a nie każdy tego chce jak jest z mniejszej miejscowości itp. Sam z tego co pamiętam zasłaniałem kupony jak jeszcze wysyłałem tradycyjnie.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Super wygrana. Gratulacje! Co do kuponów to nie przejmuj się, część użytkowników forum jest na to wyczulona, bo były kiedyś podobne przypadki oszustwa, ale to myślę, że jest margines. Zdecydowana większość to poważni, dorośli ludzie, którzy poważnie podchodzą do tematu. Szacunek za chęć ujawnienia sięAret77 pisze: ↑01 cze 2022, 21:28Bardzo dziękuję za ten komentarz, w punkt.newużytkownik pisze: ↑01 cze 2022, 20:53Gratulacje za 8/8. Na podstawie numeru z kuponu można ustalić kolekturę, w której kupon był puszczony, a nie każdy tego chce jak jest z mniejszej miejscowości itp. Sam z tego co pamiętam zasłaniałem kupony jak jeszcze wysyłałem tradycyjnie.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wieczorem miałem 4/7 więc ogólnie początek całkiem całkiem 

-
- Maniak
- Kontakt:
Najciekawsze jest to ,ze to było 8z8 z plusem Gdyby ta osoba puściła za 5zł to by było prawie 200tys złoty . Ale to takie gdybanie po czasie 
Dodano po 5 minutach 33 sekundach:
to było na CH/T z czego co widzę a nie na własne liczby .

Dodano po 5 minutach 33 sekundach:
to było na CH/T z czego co widzę a nie na własne liczby .
-
- Maniak
- Kontakt:
@Scenic
Dopłacić 2,50 zł i zamienić je na dodatkowe 162 tys. zł. Naprawdę niezła przebitka! Ale wtedy by chyba tu tego kuponu nie wstawił
Dopłacić 2,50 zł i zamienić je na dodatkowe 162 tys. zł. Naprawdę niezła przebitka! Ale wtedy by chyba tu tego kuponu nie wstawił

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Maniak
- Kontakt:
Dlatego zawsze gram z plusem jak gram na 8 liczb. 8 liczb to moim zdaniem max. co można trafić w MM 10 z10 to już jest mało realne niestety.newużytkownik pisze: ↑01 cze 2022, 23:24@Scenic
Dopłacić 2,50 zł i zamienić je na dodatkowe 162 tys. zł. Naprawdę niezła przebitka! Ale wtedy by chyba tu tego kuponu nie wstawił![]()
Co nie zmienia faktu ,ze 8 liczb też bardzo ciężko trafić a co dopiero z plusem.
Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
W keno miałem już 2x 8z8 ale tylko wirtualnie niestety.