NASZE - WASZE TYPY

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: sqoot » 05 wrz 2018, 23:18

Mam rozpiętość zbliżoną ;) grając w grupie staram się również wysłać coś dla siebie. Normalne 8-) Ale w całości wrażenie robi Tier ;)
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 05 wrz 2018, 23:21

sqoot pisze:
05 wrz 2018, 23:01
(...)rozmawiamy ze sobą, piszemy śmiejemy się a jednak nie ufamy sobie(...)
@sqoot, odpowiedziałeś sam sobie. Uwierz mi że czasy są takie jakie są i większość ludzi sobie niestety nie ufa. Nawet w najbliższej rodzinę. A co dopiero jak się kogoś zna tylko z sieci - internetu. Dwa to też takie czasy są że każdy ta piątkę chce meć dla siebie. Ja wiem że na ulicy 20-30k nie leży, no ale trafiając samemu nawet 250 a trafiając w 5 lub więcej osób 250k to jednak jest różnica.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 05 wrz 2018, 23:29

Grając w grupie wysyłam zakłady również indywidualne. Jedno z drugim nie koliduje. Zwiększasz szansę a i tak wydajesz mniej. Krzysiu ja Ci ufam na tyle że nie boję się zagrać z tobą w "42" jeśli chcesz przejmij syndykat i go po prostu poprowadź np s-11 a na pewno z Tobą zagram - pod jednym warunkiem że podpiszesz umowę jako zarządca Syndykatu. Wchodzisz w to? A od jutra mamy czwórkę do wspólnej gry.
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 06 wrz 2018, 1:22

Krzysiek pisze:
05 wrz 2018, 23:21
@sqoot, odpowiedziałeś sam sobie. Uwierz mi że czasy są takie jakie są i większość ludzi sobie niestety nie ufa. Nawet w najbliższej rodzinę. A co dopiero jak się kogoś zna tylko z sieci - internetu. Dwa to też takie czasy są że każdy ta piątkę chce meć dla siebie. Ja wiem że na ulicy 20-30k nie leży, no ale trafiając samemu nawet 250 a trafiając w 5 lub więcej osób 250k to jednak jest różnica.
Dobrze powiedziane, podpisuję się pod tym ;)

A odnośnie tych nieszczęsnych syndykatów, to ludzie niestety, ale boją się zobowiązań, umów. Do tego klauzule i nieodłączny element warunki, a więc pod warunkiem że... Syndykaty się źle niektórym kojarzą, warunkują coś, ograniczają. Ludzie nie chcą warunków, nie chcą ograniczeń, liczy się wolność i swobodne pole manewru, które nam odpowiada, a nie warunkowane czymś tam. Podpiszemy umowę syndykatu pod warunkiem, że będzie to i to. Chromolić takie ograniczenia. Z doświadczenia doskonale wiemy, że tak jest w życiu.

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 06 wrz 2018, 6:44

Umowa ma Cię tylko zabezpieczyć i w razie nieprzyjemności pomóc, tak było jest i będzie. ER33 wyolbrzymiasz problem którego nie ma, znam twoje zdanie na ten temat więc nic tu nowego kreatywnego nie wniesiesz - ja natomiast niezmiennie szukam chętnych do gry więc ten temat gdzieś się będzie pojawiać. Syndykaty to bardzo dobry temat wiem o tym ja KasiaM i Sony71 oraz Ci którzy dochodzą z doskoku.
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 06 wrz 2018, 6:59

Krzysiu jak już trafisz "5" to oby tam była jedna główna wygrana, Twoja wygrana bo jak Ci przyjdzie dzielić wygraną np na trzy osoby to załamka - to taki syndykat tyle że z życia wzięty który faktycznie może podłamać a w mini to zjawisko niestety jest częste jak wiadomo 8-)
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 06 wrz 2018, 8:39

8-)
Załączniki
3_4_5.JPG
3_4_5.JPG (34.08 KiB) Przejrzano 2834 razy
Gra Grupowa na [spam]

gdziemojepiwo
Pije Vipa
Kontakt:

Post autor: gdziemojepiwo » 06 wrz 2018, 8:41

O kurczę, gratuluję kolejnej trójki. Zazdroszczę :D

Awatar użytkownika
Lotta
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Lotta » 06 wrz 2018, 9:04

Gratulacje za tą trójkę i za poprzednie ;)
U mnie na razie bez sukcesów, codziennie 2/5, 1/5..
Coś się na nowym forum nie mogę wbić do alei gwiazdek :(

Awatar użytkownika
KasiaM
Kosiarka Trójek
Kosiarka Trójek
Kontakt:

Post autor: KasiaM » 06 wrz 2018, 9:20

Gratulacje sqoot👏👏🥂👏👏

ODPOWIEDZ