NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
To trzymam kciuki. Oby się coś fajnego udało wydrapać

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję i wzajemnie

- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Dzieki

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dzisiaj tylko 5x 1/5 CT 8-)
Słaba czwórka
Słaba czwórka

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Jak dobrze pamiętam to to się chyba nazywa Deja Vu

Czyi coś co chyba się zdarzyło
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Nie mogę w to uwierzyć. W końcu po tylu latach grania udało się nie wygrać 5/5 w mini! Gramy dalej i nie poddajemy się. 

- sqoot
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Jak się nie zmobilizujemy i nie zaczniemy grac grupowo to nasza rozmowa w tym konkretnie temacie będzie mocno ograniczona. Przed losowaniem będziemy podawać swoje liczby lub typy i.... w zasadzie tyle a po wynikach będziemy sobie gratulować - oczywiście jeśli będzie czego gratulować. Nikt z nas nie zdradza ile pompuje kasy miesięcznie konkretnie w mini ale jestem przekonany ze nasza wspólna suma na pewno nie jest mała
to oznacza tylko ze kapitał jest ale czy dobrze zainwestowany ? Kiedyś trafiłem na artykuł że w amerykańskim miasteczku grupa typerów trafiła główną wygraną coś jak u nas duży lotek ( nie wiem jakie tam są gry ) okazało się że połowa miasteczka gra razem - gra bo jest taniej i na pewno wydajniej. Gra grupowa krótko mówiąc zwiększa prawdopodobieństwo i o tym nie powinniśmy zapominać. CDN...

Gra Grupowa na [spam]
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Ja tam codziennie gram dwa zakłady-tylko i wyłącznie. A nie jak co poniektórzy po 30 zakładów na 6 kuponach a potem się chwalą, że 3 trafili. No pewnie, że trafili, gdybym ja tyle wysyłał co oni to też zamiast 2 trójek w tym roku pewnie bym miał już co najmniej 10
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@sqoot tylko jak sam widzisz i się zapewne domyślasz gra grupowa to ryzyko. Bo raz ze chodzi o kasę. Nie każdy jest na tyle ufny aby dołożyć nawet 10 zł do systemu. Dwa to np ktoś może mieć obawy że w razie trafienia może nie dostać swojej działki. Trzy to zakładając trafienie 5/5 w mini na np 10 osób grając nawet S 12 i dzieląc 300k na 10 osób wychodzimy ledwie po 30k minus podatek. No cóż... Każdy marzy o 300k ale dla siebie tylko. To jest trudny temat
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
I o to chodzi, że przy tej wielkości wygranych gra grupowa nie ma sensu.