Krzyżówka XXL [409]
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [409]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lottożłop
- Kontakt:
No ja też mu ufam, tym bardziej że wstawił to zdjęcie. W sumie grzybek pierwszy raz trafił taką wygraną, i teraz pewnie nie wie co ma z tym zrobić. Co będzie to będzie, na razie niczego nie możemy wymagać. 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Jak Grzybek odbierze główną to pozostała pula spadnie poniżej 1 000 000 zł. Podoba mi się jak pozostała pula spada do takich niskich wartości bo to znak, że zdrapka jest dobrze wyczyszczona 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Ulaa02
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja wczorajszą dychę z krzyżówki wymienilam dzisiaj na kolejną i dokupiłam dwie (Pani miała ostatnie więc wzięłam je
). I nr 3 pustak a w nr 22 - 40zl, a nr 24 - 20 zł 
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nie wiem jak wy, ale ja uważam to za pisząc delikatnie blef, ponad tydzień czas a skanu ni huhu.
Nie ładnie
Może o to chodziło, aby pożegnać się z forum i pokazać środkowy palec. A miałem gościa za normalnego człowieka.
Jak sie sytuacja zmieni; pokajam się - ale na obecna chwile dla mnie to WAŁ tak jak z 5/5 znanego nam pana z Gorzowa.
Nie ładnie

Może o to chodziło, aby pożegnać się z forum i pokazać środkowy palec. A miałem gościa za normalnego człowieka.
Jak sie sytuacja zmieni; pokajam się - ale na obecna chwile dla mnie to WAŁ tak jak z 5/5 znanego nam pana z Gorzowa.

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Przemek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Tylko w takim razie co ze skanem? Wydaje się być dość wiarygodny. Byłby sztucznie wygenerowany? Ja nie wiem co myśleć o tej sytuacji. Teoretycznie może czekać bardzo długo z wypłaceniem wygranej.
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Nie, bez kodu z tyłu zdrapki kolektor nic nie zobaczy.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Aha, czyli każda zdrapka ma unikatowy kod z tyłu tak? Bo myślałem, że każda ma ten sam.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Każda ma inny.