EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja wczoraj wziąłem jeden zakład, który okazał się pusty. Podobnie jak wszystkie inne puszczone do tej pory. Więc i tak powinnaś się cieszyć ze swoich wyników.
Swoją drogą, granie większą ilością zakładów moim zdaniem nie ma sensu, najlepiej posłać 1-2 z doskoku i liczyć na ogromnego farta.
Swoją drogą, granie większą ilością zakładów moim zdaniem nie ma sensu, najlepiej posłać 1-2 z doskoku i liczyć na ogromnego farta.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Tak chyba zacznę grać.uzyszkodnik pisze: ↑17 sie 2019, 13:23Ja wczoraj wziąłem jeden zakład, który okazał się pusty. Podobnie jak wszystkie inne puszczone do tej pory. Więc i tak powinnaś się cieszyć ze swoich wyników.
Przy 10 zakładach praktycznie zawsze mam jaką wygraną, ale wysokość tych wygranych jest żenująca. Przy takich minimalnych szansach to chyba powinny być większe
-
- Maniak
- Kontakt:
Ludzie za trójkę dostali 69 zł i 10 groszy i zazdroszczą tym co trafili jedną dodatkową liczbę - tamci dostali aż 69 zł i 10 groszy. Nie pogadasz 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dokładnie, też to zauważyłamnewużytkownik pisze: ↑17 sie 2019, 21:31Ludzie za trójkę dostali 69 zł i 10 groszy i zazdroszczą tym co trafili jedną dodatkową liczbę - tamci dostali aż 69 zł i 10 groszy. Nie pogadasz![]()
-
- Maniak
- Kontakt:
Dlatego nie gram w takie chore gry. Jest trafienie lepsze to musi być lepsza nagroda. Jeśli nagroda jest taka sama to nie mamy o czym rozmawiać 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ciekawe czy kiedyś doszło do sytuacji, że trafienie lepsze było gorzej płatnenewużytkownik pisze: ↑17 sie 2019, 23:29Dlatego nie gram w takie chore gry. Jest trafienie lepsze to musi być lepsza nagroda. Jeśli nagroda jest taka sama to nie mamy o czym rozmawiać![]()

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja dzisiaj 2 x 2+1 w kolekturze i 2+1 na Lotto.pl.
Chyba przestanę w to grać...
Co z tego, że praktycznie zawsze coś mam, jak to coś to prawie nic, a koszty ogromne.
Jak u Was?
Chyba przestanę w to grać...

Co z tego, że praktycznie zawsze coś mam, jak to coś to prawie nic, a koszty ogromne.
Jak u Was?
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
U mnie wpadło 90zł. 2+2 w drugiej lini. Mój rekord 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:08:23 22:01:50Image taken on:23 sie 2019, 20:01Focus length:3.3 mmShutter speed:1/16 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:50Whitebalance:AutoFlash:Flash firedCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-J320FNExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
-
- Cwaniak
- Kontakt: