Ekstra Premia - informacje o wygranych
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Re: Ekstra Premia
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Mi się podoba i nawet chyba zaprzestanę nawet okazjonalnego wysyłania Multi 10/10 na poczet Pensji i Ekstra Premii bo zwrot nawet idzie szybciej trafić niż w Multi.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czego to oni juz nie wymysla 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wszystko fajnie, ja pewnie się skuszę. Ale zasadnicze pytanie: kiedy Ep będzie online?
-
- Maniak
- Kontakt:
100 zł za 4/5 i 1/1. Już wolałbym w mordę dostać na ulicy niż wziąć 100 zł za tak rzadkie trafienie. Wiecie, mniejsze upokorzenie 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ta gra jest po prostu od samego początku za droga, ekstra pensja w cenie 2zł za 3000 miesięcznie było by ok, a tak nie wiem czy dodatkowe losowanie za 1zł się przyjmie bo to jednak 6zł w sumie za zakład 

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Droga może była na starcie. Biorąc pod uwagę ,że:Natu_gracz pisze: ↑20 maja 2019, 3:31Ta gra jest po prostu od samego początku za droga, ekstra pensja w cenie 2zł za 3000 miesięcznie było by ok, a tak nie wiem czy dodatkowe losowanie za 1zł się przyjmie bo to jednak 6zł w sumie za zakład![]()
- gramy o konkretniejsze pieniądze, ponad milion,
-szanse na wygraną nie są takie małe, wielokrotnie większe niż lotto, a bliskie temu co w mini
To żadna z ofert lotto nie daje wygranych takiej lub nawet zbliżonej wysokości w takiej cenie z przyzwoitą szansą na wygraną.
A ekstra premia to dodatek, za 1 zł możemy ponownie wykorzystać nasze liczby w losowaniu płacąc niewielkie pieniądze. A ,że wygrane są raczej słabe, oprócz głównej to niestety ,ale to pewnie wina mini lotto. Bo nie mogli dać zbyt dobrej gry (ekstra premii) ,aby straciło swoją pozycję mini lotto.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Trochę się zgodzę i trochę nie zgodzęRocker pisze: ↑20 maja 2019, 9:06Droga może była na starcie. Biorąc pod uwagę ,że:Natu_gracz pisze: ↑20 maja 2019, 3:31Ta gra jest po prostu od samego początku za droga, ekstra pensja w cenie 2zł za 3000 miesięcznie było by ok, a tak nie wiem czy dodatkowe losowanie za 1zł się przyjmie bo to jednak 6zł w sumie za zakład![]()
- gramy o konkretniejsze pieniądze, ponad milion,
-szanse na wygraną nie są takie małe, wielokrotnie większe niż lotto, a bliskie temu co w mini
To żadna z ofert lotto nie daje wygranych takiej lub nawet zbliżonej wysokości w takiej cenie z przyzwoitą szansą na wygraną.
A ekstra premia to dodatek, za 1 zł możemy ponownie wykorzystać nasze liczby w losowaniu płacąc niewielkie pieniądze. A ,że wygrane są raczej słabe, oprócz głównej to niestety ,ale to pewnie wina mini lotto. Bo nie mogli dać zbyt dobrej gry (ekstra premii) ,aby straciło swoją pozycję mini lotto.

Cena 2.50 za zakład i było by więcej chętnych, 5zł za zakład jednak nadal trochę odstrasza wielu graczy

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nie wiem czy tak odstrasza. Cena jest w cenie o wiele gorszej zdrapki jeśli chodzi o możliwość nawet trafienia zwrotu.
A jak jest ze zdrapkami to wszyscy wiemy.
A jak jest ze zdrapkami to wszyscy wiemy.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Mnie to zniecheca to że za 10-15 lat te 4500 zl to bedzie minimalna krajowa i o ile teraz ma to jakaś wartosc to pozniej z czasem bedzie to coraz mniej warte. 10 lat to powinien byc maks.