mi najwięcej wpadlo w kaskadzie 8zł. Ale nadal jestem pewny że wygram najwyższą wygraną w tej grze.
W mini lotto od podwyżki nic wgl nic nie trafiam. W extea pensji rok temu było 80 zł . Ten rok kiepsko się zaczął ale nadal wiem że wygram
Zapewne mniejsza liczba wygranych w Kaskadzie wynika ze zdecydowanie mniejszej popularności tej gry. Od strony statystycznej szansa na główną wygraną w Kaskadzie wynosi 1 do ok. 1,35 mln gdy w Mini 1 do ok. 0,85 mln. a w Lotto 1 do ok. 14 mln. Na wygraną najniższego stopnia w Kaskadzie szanse wynoszą 1 do 5.5 gdy w Mini i Lotto to kolejno 1 do 128 (!) i 1 do 57 co oznacza, że w Kaskadzie mamy wielokrotnie większą szansę na jakąkolwiek wygraną (na 9/12 szanse wynoszą 1 do 28 a na 10/12 mamy 1 do 310). Ogólnie w wielu aspektach Kaskada zbliżona jest do zdrapek. Kaskadę kupuję od czasu do czasu - jak dotąd miałem kilka razy 10/12 czyli 25zł. W mojej opinii ta gra ma swoje zalety, w tym stałe wartości w ramach poszczególnych wygranych. Trafiając 5 w Mini można mieć pecha i wygrać znacząco poniżej 100 tys. Specyfika tej gry uniemożliwia podanie własnych układów oraz nie mamy gry systemowej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości