Typowanie liczb LOTTO

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
aera
Cwaniak
Kontakt:

Re: Typowanie liczb LOTTO

Post autor: aera » dzisiaj, 17:16

irekdon pisze:
dzisiaj, 15:03
Szczerze, to mnie to drażni już, zobacz, kupon 10 zakładów, idzie co losowanie, a tu marne 3 w plus. Gram nim już od zawsze chyba hahaha
I nic z tych zestawów nic nie przyniosło ciekawego.
Mam podobne doświadczenia. Śmieje się, że pewnie algorytm sobie zapisał ten zestaw do zakładów, które mają nigdy nie paść. :lol:
Ktoś tu napisał, że puszczając ulubione liczby stajemy się ich zakładnikiem. Chyba coś w tym jest :roll:

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 37 min temu

17 046 880,90 zł - Władysławowo - Generała Józefa Hallera 2A (przy dworcu kolejowym)

Kupon wysłany systemem 11 - jak ktoś wyłożył 1386 zł na taki kupon to zapewne został zapamiętany :)

Jak myślicie - turysta (zimą?) czy lokalny mieszkaniec?
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Awatar użytkownika
irekdon
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: irekdon » 28 min temu

aera pisze:
dzisiaj, 17:16
irekdon pisze:
dzisiaj, 15:03
Szczerze, to mnie to drażni już, zobacz, kupon 10 zakładów, idzie co losowanie, a tu marne 3 w plus. Gram nim już od zawsze chyba hahaha
I nic z tych zestawów nic nie przyniosło ciekawego.
Mam podobne doświadczenia. Śmieje się, że pewnie algorytm sobie zapisał ten zestaw do zakładów, które mają nigdy nie paść. :lol:
Ktoś tu napisał, że puszczając ulubione liczby stajemy się ich zakładnikiem. Chyba coś w tym jest :roll:
Jestem skłonny zgodzić się w 300% 😆

Dodano po 1 minucie :
newużytkownik pisze:
37 min temu
17 046 880,90 zł - Władysławowo - Generała Józefa Hallera 2A (przy dworcu kolejowym)

Kupon wysłany systemem 11 - jak ktoś wyłożył 1386 zł na taki kupon to zapewne został zapamiętany :)

Jak myślicie - turysta (zimą?) czy lokalny mieszkaniec?
Myślę że tubylec, gdzie tam turysta.
Ale będą podawać że na bank przejezdny 😆😆😆

ODPOWIEDZ