Co do systemu, myślę że to może być błąd. Zamiast 115 zakładów prostych za 230zł. Już lepiej wysłać 19 zakładów system 6 za 228zł lub 20 zakładów system 6 za 240zł. Prawdopodobieństwo trafień się zwiększa. Za jedną trafioną 3-ke, wypłacają 3x równowartość trójki. Za trafienie czwórki dostajesz 2x czwórkę + 4x trójkę. No ale rozumiem że jak już tak grasz przez 2/3 testu, to teraz nie chcesz już nic zmieniać. Powodzenia życzę, bo trafić czwórkę to i przy systemie na sześć liczb ciężko (1: 1575). W zakładzie prostym to już w ogóle bardzo ciężko trafić (1: 4598). No ale powodzenia.
Dodano po 2 godzinach 50 minutach 34 sekundach:
Edit. Dobra dopiero doczytałem, że ta cała gra to tylko zabawa. A ja myślałem że grasz na prawdę, i ci tu powodzenia życzę
A nic z bukmacherach nie grasz z tego realnie? Bo pomimo i tej teraz wpadki, to do tej pory w bukmacherze ci nawet dobrze szło. Nawet myślałem, czy by nie podebrać jakiegoś typu. Czy teraz będziesz wirtualnie szarżował wysokimi typami, aby odrobić straty? Sory jeśli zaśmiecam wątek, jak chcesz możesz na priv. odpowiedzieć.