irekdon pisze: ↑27 lis 2025, 7:14
System pisze: ↑27 lis 2025, 6:47
Trójka
Niestety ale nędza ! Tak nisko płatnej to chyba jeszcze nie miałem. Ładnie nas w konia robią płacić więcej a wygrane na tym samym poziomie co przed podwyżką.
Kumulacji w mini lotto też nie ma. Zdarza się że 3 razy pod rząd nie ma głównej to powinno być około 1,5 banki za czwartym razem a ile jest ???
Jprd, kur Ty taki weteran i znawca, a nie wiesz nie widzisz że jak nie ma głównej w ML to wartość rozkłada się na czwórki i trójki.
Nie widzisz wtedy różnicy że za 3 jest np. 65 PLN
Co Ty ćpiesz za dużo czy co?
Jaka kumulacja w.ML? Co powinno być?
Ręce mi opadly.
Ale co wg ciebie nie było podwyżki? Nie ważne czy pada główna czy nie to i tak za poszczególne stopnie powinno być płacone więcej.
A ćpać to sam coś ćpasz ćpunie forumowy i mi tu z takimi tekstami nie wyjedzaj nawet.
Dodano po 1 godzinie 21 minutach 41 sekundach:
System pisze: ↑27 lis 2025, 6:47
Trójka
Niestety ale nędza ! Tak nisko płatnej to chyba jeszcze nie miałem. Ładnie nas w konia robią płacić więcej a wygrane na tym samym poziomie co przed podwyżką.
Kumulacji w mini lotto też nie ma. Zdarza się że 3 razy pod rząd nie ma głównej to powinno być około 1,5 banki za czwartym razem a ile jest ???
Słaba trójka ale weszły liczby które przewidziałem ! Więc jest możliwość przewidzenia lub wyraźnie zwiększenia szansy trafienia cokolwiek niewielkim kosztem !
Nie tylko zwiększ szanse przez wysłanie więcej zakładów lub częstsza gra ! Jak to reklamują.
Sami zerknijcie ! Wysłane tylko 4 zakłady.
Także matematyka nie ma tu nic do rzeczy.