NASZE - WASZE TYPY

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Bolek2024
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: Bolek2024 » wczoraj, 10:12

Akurat mam trochę czasu, montaż na 13:00 :D

Ja poproszę skrócony system na 21 liczb tak nie więcej jak 20 zeta z gwarancją trójki :P
Taki układ jaki podajesz, jest niemożliwy, lecz jest jakaś rada na to.

Jak widać z tabeli, musiałbys zainwestować w 151 zakładów, co czyni inwestycję nieopłacalną...

t - oznacza gwarancję
V - ilość liczb podlegających kombinacji
k - ilość liczb losowanych
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
na 3.jpg
na 3.jpg (117.16 KiB) Przejrzano 197 razy
Ale można zainwestować w trzy lub dwa kupony po 7 liczb w pięciu zakładach ( i tu różne kombinacje, pewniaki, powtórzenia w kuponach, lub każda liczba inna)
co będzie kosztować 5 x 2 = 10 zet od kuponu; razem 30 zet.

Link do kombinacji, które możesz sam tworzyć i analizować:

https://ljcr.dmgordon.org/cover/table.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 2 3 4 5
1 2 3 6 7
1 4 5 6 7
2 3 4 5 6
2 3 4 5 7

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » wczoraj, 10:28

I na te 151 zakładów jak wejdą 3 liczby z 21 które wybiorę jest gwarancja trójki ?

Awatar użytkownika
Bolek2024
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Bolek2024 » wczoraj, 10:40

możesz sam sprawdzić, wejdź w link, który powyżej podałem i wybierz sobie losowo trzy liczby i wzrokowo sprawdź ile trójek zaskoczyło. Prawdopodobnie będzie ich więcej niż jedna, przypuszczam że około 8-10, ale to można samemu sprawdzić.

I mam nadzieję, rozumiesz że w liczbach jakie wybrałeś, muszą się zawierać liczby jakie padną w danym losowaniu. Nie ma automatu że wybrałeś 20 i akurat 3 z tych dwudziestu padną; to chyba zrozumiałe.

Dodano po 4 minutach 18 sekundach:
Sorry, przyzwyczaiłem się że gram na gwarancji 4 a Ty pytałeś o gwarancję na 3, trójek będzie mniej

ODPOWIEDZ