4/5 TRAFIONE NA FORUM
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: 4/5 TRAFIONE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
To i tak dobrze bo jedna trójka przypada chyba na 1 na 127 zakładów. To trzy trójki wchodzą po 381 wysłanych zakładach.pablovsky pisze: ↑01 paź 2024, 1:18I tak jest. Bo szczęściu... trzeba pomóc![]()
Niech odpowiedzią na Twoje zagwozdki będzie moja zabawa w Mini.
Do tej pory wysłałem w 11 dni równe 330 zakładów (!) i trafiłem w tym czasie... 3 (słownie: trzy) trójeczki.![]()
To teraz sobie możemy wyobrazić jak bardzo nasz kolega Michał pomaga szczęściu, trafiając z taką częstotliwością trójki i wcale nierzadko czwórki.
Ale co nas to obchodzi, niech chłopak nawet codziennie trafia czwórki, tylko się cieszyć, przynajmniej ktoś z kręgu skubie totalizator. A przecież o to chodzi. Gratulacje, kolego. Jest moc!![]()
![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
Pięknie, u mnie tylko dwójki w s7. 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Komplecik 
4/5 WT = 665,50zł

4/5 WT = 665,50zł
- Załączniki
-
- 20241001_083633.jpg (736.14 KiB) Przejrzano 743 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:10:01 08:36:33Image taken on:01 paź 2024, 6:36Focus length:6.4 mmShutter speed:1/120.48192771084 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:100Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-S908BExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
A big dream to travel far...
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Dzięki.Teraz po 'nowemu' trafiamy 5/5pablovsky pisze: ↑01 paź 2024, 1:18I tak jest. Bo szczęściu... trzeba pomóc![]()
Niech odpowiedzią na Twoje zagwozdki będzie moja zabawa w Mini.
Do tej pory wysłałem w 11 dni równe 330 zakładów (!) i trafiłem w tym czasie... 3 (słownie: trzy) trójeczki.![]()
To teraz sobie możemy wyobrazić jak bardzo nasz kolega Michał pomaga szczęściu, trafiając z taką częstotliwością trójki i wcale nierzadko czwórki.
Ale co nas to obchodzi, niech chłopak nawet codziennie trafia czwórki, tylko się cieszyć, przynajmniej ktoś z kręgu skubie totalizator. A przecież o to chodzi. Gratulacje, kolego. Jest moc!![]()
![]()

-
- Maniak
- Kontakt:
Idzie dobrze ! A jeszcze lepiej jak ktoś w mini jest na plusie...
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Ci co wygrali 5/5 to na pewno są reszta jak we wszystkich grach lotto duży minus ale za marzenia i możliwość wygrania takiej kasy trzeba im codziennie płacić...
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratki @Michalrsko za czwóreczkę. Szkoda ze nie dzień później bo przy nowej cenie 4/5 płacili niemal 2100 .
Tak się wszyscy zastanawiają i myślą jakim cudem kolega trafia często czwórki.
A według mnie odpowiedz jest prosta. Skreślając bo typuje WT nie siedzi i "nie rozczula" się nad analizą tylko kreśli to co widzi i jak mu "podejdzie"
I według mnie to chyba najprostsza, może prymitywna metoda ale jak widać skuteczna.
A my maniacy siedzimy i czytamy statystyki. Chyba nie potrzebnie...
A według mnie odpowiedz jest prosta. Skreślając bo typuje WT nie siedzi i "nie rozczula" się nad analizą tylko kreśli to co widzi i jak mu "podejdzie"
I według mnie to chyba najprostsza, może prymitywna metoda ale jak widać skuteczna.
A my maniacy siedzimy i czytamy statystyki. Chyba nie potrzebnie...

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Nie sposób się nie zgodzić.Jak grałam bez patrzenia na statystyki to trafiałam wysyłając jeden kupon trzy trójki w miesiącu.Krzysiek pisze: ↑04 paź 2024, 10:22Gratki @Michalrsko za czwóreczkę. Szkoda ze nie dzień później bo przy nowej cenie 4/5 płacili niemal 2100 .
A my maniacy siedzimy i czytamy statystyki. Chyba nie potrzebnie...![]()
Odkąd analizuje -nic.

Krakuska - świruska