Pomysł na wspólną gre

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
System
Maniak
Kontakt:

Re: Pomysł na wspólną gre

Post autor: System » 11 wrz 2024, 9:07

tier pisze:
11 wrz 2024, 9:03
System pisze:
11 wrz 2024, 8:42
Wczoraj zostały wylosowanie nieciekawe liczby takie mało kreślarskie ale w jednym układzie była szansa na piątkę, czwórkę i trójkę jakby spróbował systemem.
A właśnie że ciekawe, miałem 2 trafione i dwa oboki do czwórki. :P
Też miałem ale dwie dwójki 1/16 i 36/42
Dla mnie nieciekawe bo 1 i 42 nie zdarza się dość często jak wypadają razem. Pierwsza i ostatnia liczba ze zbioru. To po prostu jakiś pech jak wyskoczy to i to a tym bardziej że całkiem niedawno też tak wypadły i w dodatku z pechową 13tką :lol:

Dodano po 46 minutach 9 sekundach:
Wracając do pomysłu to problem będzie znaleźć 10 osób co by chciało spróbować zagrać i nikt by nie marudził...

Rozmawiałem z kolegą to wszystko na nie nie nie... wolę iść zarobić, zakombinować niż grać w takie gry.

A mam taki plan jak już było by te 10 osób!

To można by było pyknąć jeden układ ze zbioru i wysłać trzy zakłady na 8 skreśleń.

Jak weszła by trójka to się wraca.

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 11 wrz 2024, 11:33

Nie jestem pewien, ale wspólne granie było chyba w jakiejś formie na starym forum. Wspólne zakłady wysyłane były również w serwisie 3gry.pl. No cóż, dla mnie to żadna innowacja, przecież codziennie wysyłamy prawie wszystkie kombinacje i codziennie ktoś wygrywa. Co za różnica czy z forum czy nie z forum?
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 11 wrz 2024, 14:59

newużytkownik pisze:
11 wrz 2024, 11:33
Nie jestem pewien, ale wspólne granie było chyba w jakiejś formie na starym forum. Wspólne zakłady wysyłane były również w serwisie 3gry.pl. No cóż, dla mnie to żadna innowacja, przecież codziennie wysyłamy prawie wszystkie kombinacje i codziennie ktoś wygrywa. Co za różnica czy z forum czy nie z forum?
Taka różnica, że grając wspólnie mamy 100% szanse ,że jedna osoba trafi Grajac osobno można nigdy nie trafić piątki.

Tylko 10 osób to za mało niestety aby pokryć 15tys kombinacji 5z20 No ale może i tak warto by spróbować pokryć chociaż 10%

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 12 wrz 2024, 9:53

I jak tam ? Jest już pięć osób chętnych :lol:

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 12 wrz 2024, 13:22

Chyba sobie odpuszczam łączoną grę Nie widzę chętnych Trzeba liczyć na siebie jak zawsze. ;)

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 12 wrz 2024, 13:33

Ludzi co grają jest dużo. A jeszcze więcej jest tych co przegrywa :lol:
No ale jak widzimy jak ciężko znaleźć kogoś do wspólnej gry.
Może oni nie rozumieją albo nie wierzą w to , że szanse na wygraną mogą być większe.
Albo może w inny sposób szukać chętnych... nie wiem, ma ktoś jakieś pomysły ?

Może trza założyć jakąś stronę internetową :?:

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 12 wrz 2024, 17:53

Ja już tu kiedyś pisałem ale bez odpowiedzi, że fajnie by było się pobawić w kilka osób ale podkreślę, POBAWIĆ, bo na wygraną nie można liczyć, biorąc pod uwagę chociażby kwestie samej logistyki, o wzajemnym zaufaniu nie wspomnę.
Ale można by się pobawić na zasadzie, że typujemy we trzech, czterech i codziennie jedna osoba dokłada swój zakład i gramy przez miesiąc zaczynając od np. od kilku zakładów, kończąc miesiąc na kilkudziestu. Wspólna zabawa to zawsze większe emocje.

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 12 wrz 2024, 22:47

System pisze:
12 wrz 2024, 13:33
Może trza założyć jakąś stronę internetową :?:
Takowa już była - nazywała się 3gry.pl. Zabrał się za nią fiskus i właściciel miał problemy prawne. A potem weszło lotto online i się skończyła era serwisów pośredniczących. A było ich swego czasu dosyć sporo...
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Awatar użytkownika
android
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: android » 12 wrz 2024, 23:06

Pomysł bardzo głupi. Kropka.
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 12 wrz 2024, 23:56

Dlaczego głupi?

Nie mówię to o pomysle zebraniu 85tys osób tylko dużo mniej aby rozbic pule 15tys kombinacji 5z20 liczb Srednio raz na 2 miesiące mozna trafić 5z20 liczb. Jedna osoba tego sama nie zrobi ,bo to za duze koszta. Ale dla grupy osób jest to możłiwe Powiedzmy 777 osób po 20 kombinacji i mamy prawdopodobieństwo trafnienia 1do 777 zamiast 1do 850tys grajać osobno przy jednym zakładzie.

Po drugie nikt nie wpłaca kasy komuś a dostaje tylko swoje kombinacje z zamkniętej puli bez powtórek. ;)

Po trzecie w przeciągu roku doszło by kilku piątkowiczów na forum.

Pomysł jest moim zdaniem mega tylko zebrać tyle osób przynajmniej na tym forum to raczej nie bedzie możliwe jak jest niecałe 5tys użytkowników a może z 10% gra w mini regularnie.

Ogólnie zawsze lepiej jest sobie wybrać jakąs pule liczb zamiast grać na całość czyli 42liczby Jeśli już trafimy ,ze padnie cała 5 z naszej puli liczb Prawdopodobieństwo trafienia nam się zwiększą i to kolosalnie.

Jeśłi ktoś nie rozumie to niestety ale nie wytłumaczę logiczniej Jego strata :lol:

Zablokowany