Ekspres Losy
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Ekspres Losy
Powiem Wam że takie to sobie,zagrałem za 200,zwrot był 100 czyli coś podobnie jak w zdrapkach.Są plusy i minusy ale powiem Wam że serce mi się kraje ile papieru pójdzie na te losy....
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Już na stronie lotto można sprawdzić w jakich miastach padły główne wygrane [url]https://www.lotto.pl/ekspres-losy/najwyzsze-wygrane[/url].
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Moim zdaniem express losy zastąpią zdrapki przynajmniej te najtańsze za 1,2,3zł. Widać tutaj ts bierze przykład z gierek. Niedługo będą dodawane kolejne. Wygrane nie są duże i bardziej przystępne dla ludu. Uzależniające .Koszt takich losów jest mniejszy od zdrapek. Papier już jest w lottomacie. Brak koloru, mniej papieru, odpada spora logistyka, magazynowanie zdrapek. To już jest różnica w kosztach.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Że zdrapek za 2 zł raczej nie zrezygnują bo one tak jak te za 5 zł sprzedają się bardzo dobrze bo są cenowo przystępne. Natomiast te za 1 i 3 zł to prędzej się zgodzę bo cena jest taka nietypowa jak i widać gołym okiem przynajmniej u mnie że wolniej schodzą Więc ja obstawiam że może to być właśnie podstawą do likwidacji zdrapek za 1i 3 zł. I tym sposobem uzupełni się luke.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Co jak co ale losy po 3zł sprzedają się bardzo dobrze, lepiej niż nie jeden droższy. TS nie zlikwiduje małych zdrapek ale ograniczył ich liczbę do minimum. Myślę że w zapomnienie odejdą złotówkowe z głównymi rzędu 5000zł - pewnie zostaną tylko 2 rodzaje: money i koniczynka.
Za 2zł będą ciągle (niestety): pensja, super7 + czasem jakiś nowy (na jesień będą tylko 4 losy po 2zł dostępne w sprzedaży)
Za 3zł krzyżówka, owocowa i linie.
Zachęcony wczorajszymi wygranymi kupiłem dzisiaj 2 komplety ekspres losów i dostałem kubeł zimnej wody na łeb. Było tylko 2x2zł - raz w prosiaku i raz w kółko/krzyżyk Pas...
Za 2zł będą ciągle (niestety): pensja, super7 + czasem jakiś nowy (na jesień będą tylko 4 losy po 2zł dostępne w sprzedaży)
Za 3zł krzyżówka, owocowa i linie.
Zachęcony wczorajszymi wygranymi kupiłem dzisiaj 2 komplety ekspres losów i dostałem kubeł zimnej wody na łeb. Było tylko 2x2zł - raz w prosiaku i raz w kółko/krzyżyk Pas...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kupiłem Vegas i niestety pustak.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Narzeczona kupiła też jeden Vegas i myślała, że ma 0 zł. Przeoczyła jedną grę ale dobrze, że sprawdziła kupon pod czytnikiem bo inaczej 50 zł by przepadło
- Marszalek
- Janusz Gry
- Kontakt:
Fajnie jakby kiedyś zrobili Ekspres Losy "Bitwa morska" no bo na wznowienie tej zdrapki raczej nie mamy co liczyć.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Też już tak myślałem że te losy mają potencjał by np. taką bitwa morską wznowić. Ponadto możliwe że szybciej niż w zwykłych zdrapkach zagoszczą tutaj losy okolicznościowe w niewielkich nakładach na walentynki, różne święta itp.
P.S. Nikt jeszcze nie zadał tego pytania więc ja się odważę :D Jak myślicie czy te losy będą wyprzedawane do ostatniej sztuki czy jednak będą kończtć sprzedaż przy 10%???
P.S. Nikt jeszcze nie zadał tego pytania więc ja się odważę :D Jak myślicie czy te losy będą wyprzedawane do ostatniej sztuki czy jednak będą kończtć sprzedaż przy 10%???
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj nakupiłam chyba za 20 zł, wpadło może 6 zł , wszystko sprawdzałam tylko czytnikiem
a dziś za jedno Vegas 20 zł i była to osobista inspekcja na stronie
Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
Czy dział Gry Liczbowe jest dobry na te Expres Losy?
a dziś za jedno Vegas 20 zł i była to osobista inspekcja na stronie
Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
Czy dział Gry Liczbowe jest dobry na te Expres Losy?