Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Alkohol hazard i sex to w dłuższej perspektywie nie zbyt dobre rozwiązanie
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dziś w nocy trzeba znowu atakować
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A gdzie ten sex????;)))))
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Moim zdaniem te numery, które widzimy, to nie są numery losów, tylko jakieś „zaszyfrowane” numery, po to żeby trudniej było to namierzyć.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Saldo początkowe 100zl
Rozegranych 100 losow
Saldo końcowe 32zl
2x mialem bonus szaleństwo monet aż mi się gorąco zrobiło
Rozegranych 100 losow
Saldo końcowe 32zl
2x mialem bonus szaleństwo monet aż mi się gorąco zrobiło
-
- Cyc
- Kontakt:
Dzisiaj też całkiem ładnie mi oddaje, dwa razy przeszło 30 zł, raz 16. Ciekawe, że są dni, że mimo częstszego grania nie oddaje praktycznie nic a dzisiaj co chwilę coś wpada
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Niech jeszcze wytrzyma z 4 dni ten jackpot
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ciekawe czy wy3ma do północy?;)
A tak apropo to jakie Wy macie limity ustalone że gracie do końca miesiąca
Dodano po 6 minutach 27 sekundach:
P.S.Adasiu nie chce Cię martwić ale 4 dni to nie na żadnych szans,zobacz jak to zapiernicza,już jest niewiele ponad 400tyś.Ja proszę Boga żebym miał jeszcze szansę po północy,wyobraź sobie ile będzie takich osób jak ja którym odnowi się limit i będzie atak i to co kiedyś pisałem że o OO:05 to nie jest wykluczone bo ja wtedy nie napisałem którego dnia
A tak apropo to jakie Wy macie limity ustalone że gracie do końca miesiąca
Dodano po 6 minutach 27 sekundach:
P.S.Adasiu nie chce Cię martwić ale 4 dni to nie na żadnych szans,zobacz jak to zapiernicza,już jest niewiele ponad 400tyś.Ja proszę Boga żebym miał jeszcze szansę po północy,wyobraź sobie ile będzie takich osób jak ja którym odnowi się limit i będzie atak i to co kiedyś pisałem że o OO:05 to nie jest wykluczone bo ja wtedy nie napisałem którego dnia
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja za 4 dni bede mial dopiero wiecej kasy wiec moglbym wtedy probowac za 300 zl np
W nocy do tej pory tylko próbowałem i mysle ze noc jest odpowiednia do gry tylko w nocy tez duzo losow schodzi, tez kazdy siedzi i marzy o zostaniu milionerem
Moglbym teraz w dzien probowac ale wole poczekac do nocy i łudzić sie ze wytrzyma do nocy
Poza tym mam juz limit punktow winto dzis wiec wolalbym poczekac do nowego dnia zeby znowu nabijalo
W nocy do tej pory tylko próbowałem i mysle ze noc jest odpowiednia do gry tylko w nocy tez duzo losow schodzi, tez kazdy siedzi i marzy o zostaniu milionerem
Moglbym teraz w dzien probowac ale wole poczekac do nocy i łudzić sie ze wytrzyma do nocy
Poza tym mam juz limit punktow winto dzis wiec wolalbym poczekac do nowego dnia zeby znowu nabijalo
-
- Maniak
- Kontakt:
Limit przecież można miec i 50tys miesiecznie. Ja mam chyba ustawione na 15tys ale nie mam takich dochodów aby za tyle grać
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
Razem zagrałem za jakieś 300zł i powiem szczerze szkoda kasy Zgarniecie tego Jackpota to jest dalej bardzo mała szansa.
Od początku gierek to zapewne przehulałem z 4-5tys licząc z wgranymi. Lepiej nie wiedzieć i nie grać.
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
Razem zagrałem za jakieś 300zł i powiem szczerze szkoda kasy Zgarniecie tego Jackpota to jest dalej bardzo mała szansa.
Od początku gierek to zapewne przehulałem z 4-5tys licząc z wgranymi. Lepiej nie wiedzieć i nie grać.