Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Kolejna gierka zaraz wyjdzie. Wielka Warszawska, wygląda jakby TS promował nią wyścigi konne, kolejny produkt od nich.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wielka_Warszawska
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wielka_Warszawska
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dzień dobry. Zalogowałam się dziś specjalnie tylko po to aby napisać o swoim niebywałym szczęściu w grze w gierkach online. Gram w nie od samego początku, czyli grudnia 2020 lub 2021 (nie pamiętam konkretnie roku startowego gierek). Gram na różnych stawkach, przy czym max to 10zł - wiążę się to z tym niebywałym szczęściem o którym wspomniałam wcześniej. Na czym ono polega? Na tym, że przez ten cały czas - uwaga - nie wygrałam nigdy w żadnej gierce nawet 100zł
Tak, przy tych myślę tysiącach zakupionych losów (myślę, że spokojnie wydałam już na to 4-5tys przez te 2-3 lata, o ile nie więcej) i dosłownie ŻADNEJ większej wygranej. 200-300 to byłby już jakiś kosmos przy moim szczęściu:) Najwyższa moja wygrana to 80zł w słówkach za 2zł. Żadnych wyższych wygranych przy stawkach 3,5,10zł. CZY TO JEST W OGÓLE STATYSTYCZNIE MOŻLIWE żeby na tyle zakupionych losów nie wpadlo nic większego. Oczywiście pytanie retoryczne, bo jak widać na moim przykładzie - jest możliwe. Także jak widzę czasem tutaj jak wpadają niektórym wygrane po kilkaset zł lub tysięcy, to doszło do tego, że zastanawiam się czy to nie ściema. Prawdopodobnie nie, ale jak można mieć aż tak beznadziejny przypadek jak ja? Oczywiście już kilkanaście razy miałam usunąć konto lub po prostu go nie doładowywać, ale ciągle tli się nadzieja, że chociaż raz dane będzie mi zobaczyć jak to jest wygrać 100zł
Póki co brzmi to tak prawdopodobnie jak lot na Marsa. Całe szczęście , że nie gram za więcej niż 10zł jednorazowo, bo przypuszczalnie byłabym w plecy nie 4-5 tylko 2x tyle. Chciałam pogratulować wszystkim szczęściarzom i zapytać jak wy to do cholery robicie? Jak wchodzicie to czujecie coś na zasadzie "muszę się zalogować, czuję że coś wygram" czy raczej "nudzę się, pogram, może coś wpadnie"? Ja próbuję na te 2 sposoby, niestety żaden nie działa w moim przypadku 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie jest to nic dziwnego. Mam podobny bilans. Wszystkie gry od Lotto to bardzo małe szanse trafienia. Chodzi o to, że kilka osób coś trafi a miliony będą do tyłu. Jak chcesz realnych wygranych to idź do kasyna na ruletke, a i tak się przekonasz, że trafienie jednej z 37 liczb nie jest takie łatwe i można sobie cały wieczór siedzieć i nie trafić. Powiem więcej, czasem obstawisz 10 liczb z 37 i masz niby prawdopodobieństwo około 1 do 4 a możesz nie trafiać rzutu za rzutem. A w Gierkach to są przecież prawdopodobieństwa o wiele, wiele niższe, a na te duże wygrane to już kosmicznie niskie szanse.AzjaLSM pisze: ↑16 wrz 2023, 17:17Dzień dobry. Zalogowałam się dziś specjalnie tylko po to aby napisać o swoim niebywałym szczęściu w grze w gierkach online. Gram w nie od samego początku, czyli grudnia 2020 lub 2021 (nie pamiętam konkretnie roku startowego gierek). Gram na różnych stawkach, przy czym max to 10zł - wiążę się to z tym niebywałym szczęściem o którym wspomniałam wcześniej. Na czym ono polega? Na tym, że przez ten cały czas - uwaga - nie wygrałam nigdy w żadnej gierce nawet 100złTak, przy tych myślę tysiącach zakupionych losów (myślę, że spokojnie wydałam już na to 4-5tys przez te 2-3 lata, o ile nie więcej) i dosłownie ŻADNEJ większej wygranej. 200-300 to byłby już jakiś kosmos przy moim szczęściu:) Najwyższa moja wygrana to 80zł w słówkach za 2zł. Żadnych wyższych wygranych przy stawkach 3,5,10zł. CZY TO JEST W OGÓLE STATYSTYCZNIE MOŻLIWE żeby na tyle zakupionych losów nie wpadlo nic większego. Oczywiście pytanie retoryczne, bo jak widać na moim przykładzie - jest możliwe. Także jak widzę czasem tutaj jak wpadają niektórym wygrane po kilkaset zł lub tysięcy, to doszło do tego, że zastanawiam się czy to nie ściema. Prawdopodobnie nie, ale jak można mieć aż tak beznadziejny przypadek jak ja? Oczywiście już kilkanaście razy miałam usunąć konto lub po prostu go nie doładowywać, ale ciągle tli się nadzieja, że chociaż raz dane będzie mi zobaczyć jak to jest wygrać 100zł
Póki co brzmi to tak prawdopodobnie jak lot na Marsa. Całe szczęście , że nie gram za więcej niż 10zł jednorazowo, bo przypuszczalnie byłabym w plecy nie 4-5 tylko 2x tyle. Chciałam pogratulować wszystkim szczęściarzom i zapytać jak wy to do cholery robicie? Jak wchodzicie to czujecie coś na zasadzie "muszę się zalogować, czuję że coś wygram" czy raczej "nudzę się, pogram, może coś wpadnie"? Ja próbuję na te 2 sposoby, niestety żaden nie działa w moim przypadku
![]()
-
- Świeżak
- Kontakt:
Jak chcesz pobić rekord, to stosunkowo szybko na pewno Ci się uda przy tych gierkach za 50 zł

Dodano po 1 minucie 58 sekundach:
Jeśli kupisz 2 losy Emotki Wakacje po 50 zł ... to masz aż 30% szans, że wygrasz 100 zł lub więcej w jakimś losie...
Dodano po 3 minutach 55 sekundach:
Ps. W najbliższych kilku dniach po 16 miesiącach przerwy gierka Bombki za 1 zł da komuś 5000 zł

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No i ktoś rozbił Jackpota w Skarbach Safari.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj TS sypie grubymi wygranymi w gierkach 
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Na stawce 2 zł zgarnąć główną i prawie 60 000 zł bonusu, bardzo ładnie sypnęło 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Powiem Wam że jestem w szoku...wygrałem 400 na stawce 20.....czyli jednak można wygrać:)
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Promocja 21 września 2023 r. w godz. 9:00 - 23:59:59.
Zagraj za 10 zł w Gierkę "Wielka Warszawska!" lub "50x Szczęśliwe Linie" i odbierz 2 zł bonusu! Z promocji możesz skorzystać 2 razy.
Zagraj za 10 zł w Gierkę "Wielka Warszawska!" lub "50x Szczęśliwe Linie" i odbierz 2 zł bonusu! Z promocji możesz skorzystać 2 razy.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Ponad 250k za 2zł! Pięknie ktoś zgarnął!
To co jeszcze ciekawe, to nie dodali nowego miliona losów, pewnie nowy będzie dodany jak padną wszystkie główne. W tym przypadku to super, bo łatwiej zejść do niskiego poziomu losów.
To co jeszcze ciekawe, to nie dodali nowego miliona losów, pewnie nowy będzie dodany jak padną wszystkie główne. W tym przypadku to super, bo łatwiej zejść do niskiego poziomu losów.