Czat
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czat
Cześć. Chciałbym dowiedzieć się, dlaczego moje wypowiedzi na czacie, zostały usunięte bez słowa wyjaśnienia. Złamałem regulamin? Pisać można tylko o grach lotto, nie wolno poruszać innych tematów?
Może pojawi się osoba odpowiedzialna za usunięcie moich wypowiedzi i wyjaśni mi dlaczego to zrobiła?
Może pojawi się osoba odpowiedzialna za usunięcie moich wypowiedzi i wyjaśni mi dlaczego to zrobiła?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Czat
@Krzysiek skoro pytasz, to na pewno nie Ty zrobiłeś "czystki" z powodu "nie widzi mi się"
Ktoś stwierdził, że gospodarka Niemiec opiera się wyłącznie na krzywdzie innych. Podjąłem temat i wyraziłem własne zdanie, że jednak nie do końca tak jest. Wszystko na spokojnie i jak wydawać mi się mogło w miarę merytorycznie, jednak komuś coś nie pasowało. Chcę wiedzieć komu i dlaczego.
Ktoś stwierdził, że gospodarka Niemiec opiera się wyłącznie na krzywdzie innych. Podjąłem temat i wyraziłem własne zdanie, że jednak nie do końca tak jest. Wszystko na spokojnie i jak wydawać mi się mogło w miarę merytorycznie, jednak komuś coś nie pasowało. Chcę wiedzieć komu i dlaczego.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Niestety nie ja, ja nawet nie widziałem tego tematu bo mnie nie było na forum. Musi się @tier wypowiedzieć. 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Właśnie...ta poprawność polityczna, nawet na forum o grach liczbowych.
Poprosiłeś o skasowanie swoich wypowiedzi, dlaczego skasowane zostały też moje?
Poprosiłeś o skasowanie swoich wypowiedzi, dlaczego skasowane zostały też moje?

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Apropo poprawności politycznej, w dzisiejszych czasach coś takiego jak Poprawność Polityczna nie powinna mieć miejsca..Dlatego że wychodzą z tego jak ja to nazywa chochoły.
Takie moje zdanie na koniec
Takie moje zdanie na koniec
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- tier
- Moderator
- Kontakt:
Skasowałem wpisy ponieważ to nie miejsce do rozmawiania o polityce. Takie dyskusje proszę prowadzić na PW.Terrorblade pisze: ↑21 lip 2020, 18:08Właśnie...ta poprawność polityczna, nawet na forum o grach liczbowych.
Poprosiłeś o skasowanie swoich wypowiedzi, dlaczego skasowane zostały też moje?![]()
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To nawet nie było zupełnie o polityce, ale mniejsza o to. Dlaczego ogólnodostępny czat nie jest miejscem na rozmowy o wszystkim i o niczym? Dobrze byłoby rozruszać to niemal martwe forum, ale widzę że niektórym moderatorom na tym nie zależy.tier pisze: ↑22 lip 2020, 8:56Skasowałem wpisy ponieważ to nie miejsce do rozmawiania o polityce. Takie dyskusje proszę prowadzić na PW.Terrorblade pisze: ↑21 lip 2020, 18:08Właśnie...ta poprawność polityczna, nawet na forum o grach liczbowych.
Poprosiłeś o skasowanie swoich wypowiedzi, dlaczego skasowane zostały też moje?![]()
Można zamknąć temat.