Wysyp wygranych w grach Lotto przed wyborami?

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Belzebabka
Świeżak
Kontakt:

Wysyp wygranych w grach Lotto przed wyborami?

Post autor: Belzebabka » 29 wrz 2023, 21:44

Czy tylko ja mam wrażenie, że im bliżej wyborów tym większy wysyp wygranych? Wcześniej szóstki w Lotto Plus nie było dwa miesiące, teraz pada co drugie losowanie. W Lotto kumulacja nie może przekroczyć 3 milionów, bo zaraz jest rozbijana nawet przez dwóch graczy. :shock: W Ekstra Pensji główna wygrana co tydzień, wcześniej chyba nawet 32 losowania nie padała. Dodatkowo w zdrapkach bańka w tamtym tygodniu, w tym też już następna. Czyżby Orlen dostał rozkaz obniżyć ceny paliw, a totek zmienić algorytm na korzystniejszy dla graczy do wyborów? Ja oczywiście nic nie stwierdzam, tylko jak mawiał świętej pamięci Andrzej Lepper ja tylko pytam? :lol: A jakie jest wasze zdanie?

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Re: Wysyp wygranych w grach Lotto przed wyborami?

Post autor: Krzysiek » 01 paź 2023, 10:33

Nic to nie ma związku z wyborami. Rozbijają kumulację bo więcej ludzi gra. To nawet widać po kolekturach.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Belzebabka
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 01 paź 2023, 19:38

W kolekturach gdzie ja puszczam, to nic się nie zmieniło od dłuższego czasu, tzn. najczęściej jestem jedynym graczem niezależnie czy to Kolporter czy zwykła kolektura. :lol: Natomiast starzy gracze puszczają, ale pod nosem narzekają do kolektorów, że firma oszukuje. :twisted: Może gdzie indziej jest inaczej, ale skoro tak mówisz to ciekawe czym jest spowodowane to większe zainteresowanie grą?

Awatar użytkownika
Adamsky777
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Adamsky777 » 01 paź 2023, 22:20

U mnie w mieście dziewczyny z punktu tez mówią ze szału nie ma jeśli chodzi o graczy jak i mówią ze dużo narzeka ze już nic konkretnego nie da się ugrać, choć wg mnie dużo ludzi przeszło na online

voytek
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: voytek » 12 paź 2023, 19:59

ha ha ha ... na pewno nie u mnie... od tygodnia przegrywam więcej niż zwykle :(

ODPOWIEDZ