Nowa zdrapka w moim ulubionym przedziale cenowym to muszę się szerzej wypowiedzieć. Po ostatnich premierach typu kocham zimę spodziewałem się tragedii. "Biały kot" najgorszy nie będzie ale jest taka bardzo "średnia" ta zdrapka ale jeszcze warta zakupu co jakiś czas.
Na pewno mogę pochwalić że TS postawił na dawno niewidziany normalny układ tabelki. Co mam na myśli że normalny? A to że jest 50, 100, 1000. W dole tabelki mamy tylko 2 i 5zł co tez mi się podoba.
Z ilością stopni 44k, 1k i 100zł mogę się zgodzić, są jeszcze w ramach akceptacji. Oczywiście, że przy tym nakładzie mogłoby być ich znacznie więcej.
Najważniejszy stopień pośredni dla tej zdrapki to 50zł. Najlepiej gdy 50zł w zdrapce za 2zł przypada raz na 2 paczki, w białym kocie kwota 50zł jest raz na 5 paczek. Takiego wysypu 50-tek jak w zodiaku czy kopalnich nie ujrzymy, ale co jakiś czas na forum ta nagroda powinna się pojawić - (analogicznie jak 77zł w super 7). 10zł przypada po 1 szt na każdą paczkę, 20zł przypada po 1-2 szt na paczkę.
Gdyby się okazało, że 50zł będzie gwarantowane to będziemy mieli np.
36.000 paczek: np. 1x50 + 3x5 + 18x2
Pozostałe 144.000 paczek będzie najczęściej zawierało 2x20 + 1x10 + 3x5 + 18x2
Jesli 50zł będzie losowe wówczas możemy mieć
90.000 paczek: 2x20 + drobne po 2 i 5 (prawdopodobnie bez 10zł)
90.000 paczek: 1x20 + 1x10 + drobne po 2 i 5
Zdrapki za 2zł ułożyłbym teraz w takiej kolejności: Szybkie 50, Biały Kot, Super 7, Pensja, Kocham Zimę. Zobaczymy jeszcze jaki poziom będą prezentowały worek pieniędzy i królewska. Pewnie się przeliczę, ale chciałbym żeby królewska to była zdrapka która wyląduje pomiędzy sz50, a białym kotem tzn. będzie wierną kopią kopalni diamentów.
Ktoś z TS na pewno to przeczyta co sądzimy o nowej zdrapce za 2zł, także informuję że nie jest źle, ale postarajcie się jeszcze trochę i dajcie na stałe do oferty coś pokroju Kopalni Diamentów, mowa tu głównie o tabeli wygranych.