Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Gratki 1000
@jankiel50

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dziękuję @bazylia 
Odświeżam link do mapki by @Nutaharion:
https://t.ly/258M

Odświeżam link do mapki by @Nutaharion:

-
- Cyc
- Kontakt:
Cześć.
Witam forumowiczów. Na jakiej zasadzie jest aktualizowana mapa? Byłem dzisiaj w jednym z punktów gdzie według mapy miało być 10 zdrapek, nie było ani jednej. Wiem, że pytanie "amatora", ale jestem ciekaw jak to wygląda.
Pozdrawiam
Witam forumowiczów. Na jakiej zasadzie jest aktualizowana mapa? Byłem dzisiaj w jednym z punktów gdzie według mapy miało być 10 zdrapek, nie było ani jednej. Wiem, że pytanie "amatora", ale jestem ciekaw jak to wygląda.
Pozdrawiam
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Mapkę tworzy @Nutaharion na podstawie danych uzyskanych z poszczególnych oddziałów Totalizatora Sportowego.
Jest ona aktualna z chwilą gdy dane są mu wysyłane, więc jej aktualność z każdą godziną jest już coraz mniej wiarygodna, aczkolwiek wciąż bardzo wiarygodna. Wielu sprzedawców również nie ma pojęcia na temat zdrapek i funkcjonowania TS więc odwiedzając punkt z mapki warto "przycisnąć" sprzedawcę i powiedzieć, że punkt widnieje na mapie TS... często to pomaga. Staramy się jako społeczność aby mapka była aktualna - przekazując tu na bieżąco informacje o odwiedzanych punktach, aby @Nutaharion zdejmował z mapki te punkty w których ktoś z nas był, ponieważ prośby o aktualizację danych z oddziałów TS jest wysyłany "nienachalnie", ponieważ niechętnie udzialają tych informacji

Dodano po 3 minutach 2 sekundach:
Na ten przykład -> podaj lokalizację w której powiedziano Ci, że nie ma już tej zdrapki, a @Nutaharion zdejmie ten punkt z mapki. Ten ewentualnie pojawi się ponownie w przypadku gdy kolejne zapytanie do TS będzie ponownie zawierało go... wówczas potwierdzi się fakt, że sprzedający nie zna się na swojej robocie i paczka zalega gdzieś mimo jego wiedzy (i/lub chęci

-
- Cyc
- Kontakt:
Dzięki wielkie za informację. Dalej jednak nie rozumiem dlaczego TS miałby przekazywać komukolwiek jakiekolwiek dane za darmo? Po co:D idzie nam na reke? Co dp punku byłem dzisiaj w Punkcie w Sosnowcu Orląt Lwowskich - nie było ŚO.jankiel50 pisze: ↑16 lis 2022, 22:14Mapkę tworzy @Nutaharion na podstawie danych uzyskanych z poszczególnych oddziałów Totalizatora Sportowego.
Jest ona aktualna z chwilą gdy dane są mu wysyłane, więc jej aktualność z każdą godziną jest już coraz mniej wiarygodna, aczkolwiek wciąż bardzo wiarygodna. Wielu sprzedawców również nie ma pojęcia na temat zdrapek i funkcjonowania TS więc odwiedzając punkt z mapki warto "przycisnąć" sprzedawcę i powiedzieć, że punkt widnieje na mapie TS... często to pomaga. Staramy się jako społeczność aby mapka była aktualna - przekazując tu na bieżąco informacje o odwiedzanych punktach, aby @Nutaharion zdejmował z mapki te punkty w których ktoś z nas był, ponieważ prośby o aktualizację danych z oddziałów TS jest wysyłany "nienachalnie", ponieważ niechętnie udzialają tych informacji
Na ten przykład -> podaj lokalizację w której powiedziano Ci, że nie ma już tej zdrapki, a @Nutaharion zdejmie ten punkt z mapki. Ten ewentualnie pojawi się ponownie w przypadku gdy kolejne zapytanie do TS będzie ponownie zawierało go... wówczas potwierdzi się fakt, że sprzedający nie zna się na swojej robocie i paczka zalega gdzieś mimo jego wiedzy (i/lub chęci)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czy ja wiem czy za darmo? Robimy obrót TS-owi, takie polowania to dla nich czysty biznes, a zdarza się, że klientów mają gdzieś i tej listy nie chcą udostępniać.Trader90 pisze: ↑16 lis 2022, 22:32Dzięki wielkie za informację. Dalej jednak nie rozumiem dlaczego TS miałby przekazywać komukolwiek jakiekolwiek dane za darmo? Po co:D idzie nam na reke? Co dp punku byłem dzisiaj w Punkcie w Sosnowcu Orląt Lwowskich - nie było ŚO.jankiel50 pisze: ↑16 lis 2022, 22:14Mapkę tworzy @Nutaharion na podstawie danych uzyskanych z poszczególnych oddziałów Totalizatora Sportowego.
Na ten przykład -> podaj lokalizację w której powiedziano Ci, że nie ma już tej zdrapki, a @Nutaharion zdejmie ten punkt z mapki. Ten ewentualnie pojawi się ponownie w przypadku gdy kolejne zapytanie do TS będzie ponownie zawierało go... wówczas potwierdzi się fakt, że sprzedający nie zna się na swojej robocie i paczka zalega gdzieś mimo jego wiedzy (i/lub chęci)
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
8 Inni to lubia
@jankiel50
Wrzucam ostatnio wydrapany 1000
Wrzucam ostatnio wydrapany 1000

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2022:11:12 20:13:03Image taken on:12 lis 2022, 19:13Focus length:5.1 mmShutter speed:1/100 SecF-number:f/1.6ISO speed rating:125Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:AppleCamera-model:IPhone 13Exposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Pattern
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wypłacone około 13.00 wraz z nieszczęsnymi krzyżówkami
Nutaharion daj znać, jak zaktualizujesz Podlasie z Suwałkami na czele 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Poszedł mail w sprawie oddziału Białystok już w poniedziałek ale osoba która mi w tym temacie pomaga jest dosyć zajęta ale jak tylko przyjdzie aktualizacja to wrzucam na mapę i dam znać

W międzyczasie gratuluję tysiaka

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)