WinTo problemy/promocje/uwagi

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Re: WinTo problemy/promocje/uwagi

Post autor: ER33 » 19 lis 2025, 12:57

Nutaharion pisze:
19 lis 2025, 12:26
ER33 pisze:
19 lis 2025, 11:25
Wspomniałeś, że przy zasileniu kwotą 20 zł dostajemy 5000 pkt bonusowych. Ja ich nie otrzymałam, a zasilałam już pare razy :roll: Wiesz może z czego to wynika? :cool:
Chodzi o nagrodę doładowanie konta gracza kwotą 20 zł za 5 000 punktów.
Aaa, ok :cool: Dzięki za wyjaśnienie ;)
To jest lichwiarstwo na potęgę :cry:
ER⚓️

Awatar użytkownika
android
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: android » 24 lis 2025, 12:19

Dzień dobry wieczór po wakacyjnej przerwie, szanownym forumkowiczom :cool:

Przeglądałem własnie nagrody w WiNTo i na dzień dzisiejszy, pomimo zwiekszenia limitu do 6600 pkt, doładowanie za dwie dyszki zniknęło z puli nagród :mrgreen:

Nie wiem w czym rzecz i czyj to był genialny pomysł, skoro doładowanie za dyszkę to 3300 pkt.

Tak sobie myślę, ze poziom pkt tego doładowania też pewnie niedługo wzrośnie :lol:
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 25 lis 2025, 18:06

Z WinTo uzyskałem zwrot w postaci kilkuset złotych, nie powiem, że nie - ale... No właśnie, okradają graczy na wiele różnych sposobów:

- limit na maksymalną liczbę punktów dziennie (chyba 300 pkt.), wszystko powyżej idzie w próżnię...
- wyłączanie opcji (wiele razy kwota do wymiany była wyłączana na jakiś czas)
- podwyższanie progów (progi również są zmieniane wielokrotnie)

A to przecież niewielki ułamek tego co gracze wpłacają. Taka firma jak TS powinna rzec: macie gracze i korzystajcie z tego WinTo do woli. Ale nie, TS musi każdy dosłownie grosz mieć pod kontrolą. Jestem przywiązany do TS od lat, mają monopol, ale ogólnie oceniam TS bardzo słabo wizerunkowo.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Janek35m
Cyc
Kontakt:

Post autor: Janek35m » 27 lis 2025, 18:26

Dziś idę odebrać za punkty winto EuroJackpot miałem punktów 3600 i okazuje się że totalizator dla pazerności powiększył ilość punktów i to mega żeby coś puścić ,więc po co ta strategia ? Mega mnie to zaskoczyło oczywiście negatywnie. No więc puściłem za 1000 pkt. Lotto , mega dużo ... Dopłaciłem 1 PLN na plusa . Prezes TS mega podnosi wszystko aby ludziom było gorzej wygrać czy puścić . Jeśli robią winto to dlaczego zmieniają ilość punktów uzbieranych i to tak drastycznie aby puścić zakłady np. EuroJackpot. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 29 lis 2025, 2:35

No to jest właśnie nabijanie klientów w butelkę, a sobie do kieszeni :cry:
ER⚓️

ODPOWIEDZ