Ja mam 2500 pkt, akurat na voucher na gierki, będzie na YouTube
WinTo problemy/promocje/uwagi
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: WinTo problemy/promocje/uwagi
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Mobilis Recykling
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja trzy razy zagrałem za punkty po 400 , 500 i 600 pkt ale w sumie wszystkie losy były puste (albo raz dwa złote)...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dla mnie już w tym momencie winto jest sto razy lepsze niż te loteriady, tu przynajmniej jest gwarancja jakiejś nazwijmy to wygranej. Żaden problem zeskanować kod przy zakupie produktów lotto a punkty już lecą na konto i się kumulują. Ja już mam kilkanaście złotych tylko właśnie mam pytanie.
Czy ktoś z was słyszał już jakieś pewniejsze informacje jakoby pojawiła się możliwość wymiany na zdrapki? Jeśli tak to kiedy będzie taka możliwość. Bo nie wiem czy cierpliwie zbierać dalej czy może wymienić je teraz.
Co do samej wymiany punktów na kupony, to puste zakłady na chybił trafił średnio mnie interesują. Najsensowniejsza jest chyba szybka piłka która daje wysokie szanse na 50zł.
Czy ktoś z was słyszał już jakieś pewniejsze informacje jakoby pojawiła się możliwość wymiany na zdrapki? Jeśli tak to kiedy będzie taka możliwość. Bo nie wiem czy cierpliwie zbierać dalej czy może wymienić je teraz.
Co do samej wymiany punktów na kupony, to puste zakłady na chybił trafił średnio mnie interesują. Najsensowniejsza jest chyba szybka piłka która daje wysokie szanse na 50zł.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Paradoksalnie można wymienić bonusowe złotówki z konta gracza za punkty na przelew. Sprawdziłem i działa, więc jak ktoś nie chce zakładów chybił trafił, ani voucherów do Ikei czy innego Empika to warto rozważyć taką opcję
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Nie ma już szybkiej piłki w winto...
Jak wezmę keno do dostanę zakład na 10 liczb czy jest możliwość wyboru na ile liczb chce sie grac?
Jak wezmę keno do dostanę zakład na 10 liczb czy jest możliwość wyboru na ile liczb chce sie grac?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Raczej nie. Nie można wybrać tylko drukuje standartowo. Np w lotto jest opcja dopłaty do plusa.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Szkoda, to na razie zostaje mi Szybkie 600 ale może przy odrobinie szczęścia wpadnie tam 50zł W najbliższych dniach wyśle parę zakładów