Loteriada 2024
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Goldfinger
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Loteriada 2024
Powiem Wam że uważam to co kolega powyżej że jak widzą setki kodów czy nawet tysiące to nie biorą pod uwagę takich kont, zadko gra ktoś za kilka tysięcy co miesiąc, choć kolega Michalrsko byłby poszkodowany jakby takie konta blokowali
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Ja to od nich dostaje specjalne bonusy o takie konta jak moje to Lotto wyjatkowo dbaGoldfinger pisze: ↑31 sie 2024, 15:45Powiem Wam że uważam to co kolega powyżej że jak widzą setki kodów czy nawet tysiące to nie biorą pod uwagę takich kont, zadko gra ktoś za kilka tysięcy co miesiąc, choć kolega Michalrsko byłby poszkodowany jakby takie konta blokowali
A big dream to travel far...
- pablovsky
- Maniak
- Kontakt:
Nie, system nie blokuje. Tylko musisz odpowiedzieć po kilku tygodniach na wezwanie z prokuratury. Kolega tak miał za próbę wyłudzenia. Ale wypuścili go na szczęście po dwóch tygodniach. Sędzia zgodził się na kaucję, chyba 20 tysi, o ile pamiętam. A później dwa lata biegał na rozprawy, dostał wyrok 15 lat, na szczęście się odwołał i dali mu dychę w zawiasach. Więc nie ma tragedii.
- Szczur
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Jeżeli faktycznie jest jakiś limit kodów na konto, to powinien być podany w regulaminie, a nie ukryty.
No ale kont też można sto założyć... chyba trzeba byłoby to inaczej rozwiązać.
No ale kont też można sto założyć... chyba trzeba byłoby to inaczej rozwiązać.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
No właśnie, jest jakis limit lub blokada wielu kont? Można robić wiele kont na rodzinę?
- Goldfinger
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Zawsze Cię dopinguję i szanuję ale to bylo pisane jak najbardziej pozytywnie!:) mamMichalrsko pisze: ↑31 sie 2024, 16:32Ja to od nich dostaje specjalne bonusy o takie konta jak moje to Lotto wyjatkowo dbaGoldfinger pisze: ↑31 sie 2024, 15:45Powiem Wam że uważam to co kolega powyżej że jak widzą setki kodów czy nawet tysiące to nie biorą pod uwagę takich kont, zadko gra ktoś za kilka tysięcy co miesiąc, choć kolega Michalrsko byłby poszkodowany jakby takie konta blokowali
Nadzieję że bez urazy
- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
@Adaś - do 10 września się wyrobisz
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Coś w tym musi być że mając na koncie duża ilość Loteriada jak była eliminacja. Zauważyłem to dwa lata temu. Miałem wtedy ok 300 kodów. W poprzednim roku ok 200 i teraz też mam prawie 200 i lipa. Jeśli faktycznie jest limit kodów a nie ma o tym w regulaminie to dla mnie to jest specjalna zagrywka ts.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Analogicznie jak są zwroty gwarantowane zdrapkach a nie ma ich w oficjalnym regulaminie czy informacjach dodatkowych to tak samo mogą istnieć dodatkowe regulaminy do loteriady które nie są udostępniane zwykłym zjadaczom chleba.
- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
Nie można tego wykluczyć, jednak powątpiewam czy faktycznie ma miejsce taka selekcja.
To wciąż loteria - nie ma gwarancji, że akurat nasz los zostanie wylosowany - nadal szczęście
odgrywa tutaj największą rolę.
Szkoda tylko, że losowanie Loteriady nie jest w żaden sposób transmitowane na TVP3 albo Facebooku.
To wciąż loteria - nie ma gwarancji, że akurat nasz los zostanie wylosowany - nadal szczęście
odgrywa tutaj największą rolę.
Szkoda tylko, że losowanie Loteriady nie jest w żaden sposób transmitowane na TVP3 albo Facebooku.