Krzysiek pisze: ↑06 wrz 2018, 22:47
Eee to TS na bogato, to ciekawe co dają tym co szóstkę upolowali w Lotto, auto gratis?
Hmm tutaj to była raczej lekka wtopa ts, no zależy jak patrzeć. Ja w każdym bądź razie żalu nie mam. Chciałem wypłacić u siebie w mieście ale się okazało, że nie mieli tyle kasy. Jako, że przez weekend rozplanowałem już tą kasę to już nastawiłem się na gotówkę. Zresztą to już nieistotne, chciałem poczuć zapach tej kasy
Pani z mojego oddziału zadzwoniła do oddziału do Koszalina i tam potwierdzili, że jak najbardziej. Jako, że miałem już wtedy urlop to zrobiliśmy sobie z żoną wycieczkę i tam odebraliśmy kasę. W ramach rekompensaty za nasz oddział dostaliśmy fajną torbę podróżną, chyba jeszcze jakieś słodycze. Natomiast babeczka, która wychodziła przed nami - też odbierała wygraną niosła chyba jakiś polar czy cienką kurtkę z logo Lotto więc nie wiem czy dają coś wszystkim czy tylko co drugiemu

i tak tylko gadają. Tak czy inaczej torba bardzo fajna, oczywiście z logo Lotto
powiem Wam, że była taka tablica i na przeciwko coś a`la tablica korkowa gdzie można było się wpisać. Jak zobaczyłem ile tam było ludzi wpisanych, np. Krzysiek i Kasia, dn. xxx wygraliśmy xxx kwotę w danej grze. Nie powiem, fajnie było popatrzeć na te wyższe kwoty