UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
Anatra
- Lottożłop
-
Kontakt:
sk8erboy26 pisze: ↑wczoraj, 18:55
Tylko tak, zdrapki to nie praca która ma dawać dochody, jak zauważyłem to większość chce trafić nie wiadomo ile jakby to miało rozwiązać problemy życiowe a to tylko zabawa ze stratami i zyskami, hazard to straty i zyski, nie gram w nic innego, nawet nie ruszam gierek, no może jak coś nowego ale to tak do 5 zeta, ale doładowuję konto z nagród w winto za kupowanie zdrapek, nic z konta osobistego, trzeba tylko być konsekwentnym i tyle, wyznaczyć miesięcznie kwotę i jak się ja straci to nic wiecej, to co z Cieszyna mi zostało zainwestuję częściowo w premierkę czwartkową, pewnie stracę ale płakać nie bedę
Dodano po 23 minutach 15 sekundach:
Aha, ktoś zarzucił mi ze kupuję paczki i potem mam co mam, glupotą by było tak robić przy miesięcznej kwocie 250 - 300 zeta na zdrapki, zdarzy mi się to może z 5 razy na rok ale tylko po to aby sprawdzić ile jest z paczki itp a ja mam pecha do paczek, zresztą widać było teraz bylo po Vabanku, a i jak pomyślę że mam zdrapać 25-50-100 zdrapek to wysiadam
Nawet jeśli kupujesz czasem paczki to masz takie prawo

każdy ma. Ja też kupuję ale bardzo rzadko. Wolę sobie po numerkach wybierać i hasłach w krzyżówkach

-
teamdox
- Świeżak
-
Kontakt:
Normalnie też nie kupuję paczek, jedynie w przypadku Big Cash szalałem ze kupowałem paczki I wszystko jak leci ale to tylko dlatego ze 2 główne w obiegu i mała ilość, tłumaczyłem sobie to ze zwiększam prawdopodobieństwo.
Tak z ciekawości, 100 zł jest tutaj Wygrana losowa prawda ? Ostatnio zdarzało mi sie mieć w paczkach 210 zł zwrotu czyli o wiele więcej niz zazwyczaj sie trafia.
-
Nagar
- Cwaniak
-
Kontakt:
Wczoraj, na 3 sztuki jeden zwrot...
-
finale001
- Cyc
-
Kontakt:
Dzisiaj wziąłem ostatnie 6 sztuk z punktu i każdy pustak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości