EKSTRA PENSJA - NASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: EKSTRA PENSJA - NASZE TYPY
Spoko kasa, gratki
-
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj na sucho po krótkiej analizie wytypowałem 4 zakłady dla ekstra pensji i czekałem na wyniki.
Wynik mógł być tylko jeden ! 1:0 dla TS
W jednym zakładzie trafione 5 i 12 co daje 5 zł ale ogólnie 15 zł było by do tyłu.
Te wszystkie gry są na tej samej zasadzie i praktycznie takie samo prawdopodobieństwo niewygrania nic !
Myślałem spróbować zagrać w tę grę ale po próbie na sucho nie ma sensu grać w kolejną grę która opiera się na tym samym (jądrze/systemie/zasadzie) w zasadzie co inne gry TS.
Wynik mógł być tylko jeden ! 1:0 dla TS

W jednym zakładzie trafione 5 i 12 co daje 5 zł ale ogólnie 15 zł było by do tyłu.
Te wszystkie gry są na tej samej zasadzie i praktycznie takie samo prawdopodobieństwo niewygrania nic !
Myślałem spróbować zagrać w tę grę ale po próbie na sucho nie ma sensu grać w kolejną grę która opiera się na tym samym (jądrze/systemie/zasadzie) w zasadzie co inne gry TS.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Statystyka jest przeciwko nam. Zresztą wszystkie gry w TS mają jednakowy stosunek ceny zakładu do prawdopodobieństwa. Większa wygrana = droższy zakład, albo mniejsze prawdopodobieństwo wygranej. Ekstra pensji w miarę cokolwiek wygrać, mało ale często zwraca się zakład.. czego nie można powiedzieć o Mini